Produkter

Nedan finner du produkter som finns till försäljning på kliniken.

Träningsgummiband

träningsgummiband - Produkter

Pris: 380 kr
Gummibandsträning är fantastiskt! Träningsgummiband kan du enkelt bära med dig och använda vart som helst. Detta set innehåller fem olika styrkor, med tillhörande handtag, fotöglor samt band att fästa i dörrar, möbler eller olika upphängningsanordningar.  

Massageboll

Massagebollar - Produkter

Pris:  89 kr, 2 st 170 kr
Dessa massagebollar kan effektivt behandla spänningar mellan skulderbladen eller i ryggen, vader eller rumpa/lår. De ger dessutom en riktigt skön fotmassage om man rullar dem under fötterna och är perfekta att använda under fötterna såväl när du sitter hemma och jobbar som när du slappar i i TV-soffan.

Liniment

Liniment - Produkter

Pris: 30 kr
Under min praktiktid i Kina upptäckte jag det här fina linimentet. Det är ett milt liniment som passar bra att använda på lokala punkter i ansiktet vid förkylning eller huvudvärk, men också på spända muskler på resten av kroppen. Som en bonus, har jag även märkt att det fungerar utmärkt som myggmedel!

Värmekudde

Vetekudde - Produkter

Pris: 270 kr
Dessa värmekuddar är egentillverkade. Innersäck och ytterfodral är av 100 % lin, och ytterfodralet tål tvätt i 60 grader. Kuddarna innehåller lokalproducerade hela, rensade vetekärnor.

Akupunkturnålar

Akupunkturnålar scaled - Produkter

Pris: 170 kr
Jag använder Zhongyan Taihe-nålar vid mina behandlingar. De är de överlägset bästa nålarna jag har provat genom åren, och de finns även till försäljning till dig som använder dig av akupunkturnålar i din klinik.
De storlekar jag för närvarande har till försäljning är kroppsnålar 0.25 x 40 mm, 0.25 x 30 mm samt öronakupunkturnålar, 0.18 x 13 mm.
Askarna innehåller 500 nålar, förpackade i påsar med 10 st i varje + rör.

Munskydd

Munskydd scaled - Produkter

Pris: 69 kr
Dessa engångsmunskydd är svensktillverkade, CE-märkta och av högsta skyddsklass (IIR).  Jag har under hela pandemin själv använt dessa vid all patientkontakt.